ΔΡΑΣΕΙΣ

Καβάλα: Πρόσφυγες πρόσφεραν στους πυρόπληκτους τις δωρεές που είχαν γίνει στους ίδιους

Ο αντιδήμαρχος Καβάλας Δημοσθένης Τουλκίδης ευχαρίστησε τα παιδιά πρόσφυγες για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους της Αττικής κι εκείνα ευχαρίστησαν τους Καβαλιώτες γιατί «εσείς μας βοηθήσατε πρώτοι».

Συνεχίζεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στην Καβάλα για τους πυρόπληκτους κατοίκους της Αττικής (διαβάστε σχετικά εδώ). Ανάμεσα στους εκατοντάδες εθελοντές και δημότες οι οποίοι προσφέρουν ό,τι μπορούν, υπήρχε και μια έκπληξη…

Παιδιά πρόσφυγες τα οποία φιλοξενούνται στο camp του Ασημακοπούλου πρόσφεραν εθελοντική βοήθεια στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας, χώρος συγκέντρωσης του δήμου Καβάλας των ειδών πρώτης ανάγκης, ενώ δεν έμειναν εκεί, καθώς πρόσφεραν και είδη τα οποία είχαν δωριθεί στους ίδιους, αλλά και μια… απάντηση η οποία εξέπληξε τον αντιδήμαρχο Καβάλας Δημοσθένη Τουλκίδη, όταν τους ευχαρίστησε, επισημαίνοντας το γεγονός με ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Δημοσθένη Τουλκίδη

Εκπληκτικοί εθελοντές ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο εδώ και δύο μέρες στην εσωτερική τους ανάγκη για προσφορά. Ανάμεσά τους μια συγκινητική παρουσία: Παιδιά πρόσφυγες της Ανοικτής Δομής Φιλοξενίας Καβάλας!!! Από το πρωί στο 12ο δημοτικό, χαμογελαστοί και πρόσχαροι, παρέα με άλλους εθελοντές, κουβαλούν, καταμετρούν, πακετάρουν!!!!

– «Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε», τους λέμε

– «Εσείς μας βοηθήσατε πρώτοι», απαντούν.

Ανάμεσα στα υλικά που δώρισαν για τον σκοπό, υπάρχουν σαπούνια και είδη υγιεινής, από τις δωρεές που είχαν γίνει για τους ίδιους!!!

 

http://www.kavalapost.gr/206821/kavala-prosfyges-prosferan-stoys-pyropliktoys-tis-dorees-poy-eichan-ginei-stoys-idioys/

σχόλια