ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διευκρινίσεις για το θάνατο μετανάστη στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Διευκρινίσεις για το θάνατο 46χρονου μετανάστη από το Μπαγκλαντές, χθες το μεσημέρι μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, έδωσε χθες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη ΓΑΔΑ, ο μετανάστης, ο οποίος διατηρούσε κατάστημα με ψιλικά, στην οδό Παρασίου 19, ήταν θύμα απόπειρας ληστείας και πέθανε αιφνιδίως, πιθανότατα από την μεγάλη ένταση. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την 12.30 ώρα χθες (18-11-2013), μπήκε στο κατάστημά του 46χρονου ένας 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν, ο οποίος με την απειλή βίας του ζήτησε να του δώσει πακέτα τσιγάρων.
Ο ιδιοκτήτης αντιδρώντας έκλεισε τα ρολά του καταστήματος, εγκλωβίζοντας τον δράστη και κάλεσε την Άμεση Δράση. Ομάδα ΔΙΑΣ μετέβη στο σημείο, συνέλαβε το δράστη και τον οδήγησε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Ο 46χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, κατά την προφορική εξιστόρηση του συμβάντος στους αρμόδιους αστυνομικούς, εντός του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και ο μετανάστης διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου αλλοδαπού δράστη για απόπειρα ληστείας, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα διενεργεί προανάκριση για τον αιφνίδιο θάνατο του 46χρονου, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Πηγή: AMΠE

Δείτε εδώ την αρχική δημοσίευση.

σχόλια