ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συλλογική κουζίνα για την υποστήριξη αστέγων στο Κοινωνικό Στέκι –Στέκι Μεταναστών

Η ΑΥΓΗ

Φέτος συμπληρώνονται τρία χρόνια ανελλιπούς λειτουργίας του κυριακάτικου συσσιτίου στο Κοινωνικό Στέκι –Στέκι Μεταναστών. Με αφορμή αυτό, την Πέμπτη 19 Δεκέμβρη μετά τις 8.00, στο χώρο του Στεκιού (Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5) τα μέλη του Στεκιού διοργανώνουν συλλογική κουζίνα για την ενίσχυση του συσσιτίου και της ομάδας υποστήριξης αστέγων.
"Θα βρεθούν μαζί μας και θα παίξουν παραδοσιακή μουσική αφιλοκερδώς οι «ΓΙΑΡ ΑΜΑΝ» ενώ θα υπάρχουν καλό κρασί και σπιτικοί μεζέδες. Επίσης θα δεχόμαστε προσφορές συσκευασμένων τροφίμων για τις ανάγκες του κυριακάτικου συσσιτίου. Η βραδιά αυτή αποτελεί μια ευκαιρία να βρεθούμε όσοι συμμετέχουμε ήδη στο συσσίτιο αλλά και όσοι θα ήθελαν να ενημερωθούν και να συμμετέχουν από δω και πέρα σε αυτή τη διαδικασία", τονίζουν οι διοργανωτές και συνεχίζουν: "Η πρωτοβουλία αυτή χρειάζεται τη στήριξη πολλών ανθρώπων οι οποίοι είτε με προσωπική δουλειά, είτε με προσφορά σε τρόφιμα ή ενισχύοντας οικονομικά, βρίσκουν τον τρόπο να συμβάλλουν στην συνέχιση της. Επίσης, πολύ σημαντική είναι η στήριξη των συσσιτίων τόσο από επιχειρήσεις της πόλης μας όσο και από παραγωγούς που συχνά, προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα, λαχανικά, φρούτα, λάδι, τυρί.
Όποιος/α ενδιαφέρεται να ενημερωθεί, να συμμετάσχει να βοηθήσει σε αυτό ας επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 6979339244, 6973554220. Ας συνεισφέρουμε και συμμετέχουμε όλοι και όλες, αποδεικνύοντας ότι έχουμε τη δύναμη να οργανώσουμε το δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης, αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης στην πόλη μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ! Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!"

Δείτε εδώ την αρχική δημοσίευση.

σχόλια