ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χίος: Γενική συνέλευση Ενωσης Γονέων με ενημέρωση και για τους πρόσφυγες μαθητές

ΕΡΤ

Με θέματα για τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό στα σχολεία, τα προβλήματα των σχολικών κτιριακών εγκαταστάσεων, την ενημέρωση για τα κυλικεία και για το θέμα της ένταξης προσφύγων μαθητών στα σχολεία, πραγματοποιεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου τακτική γενική συνέλευση η Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων νομού Χίου.

Η συνέλευση, όπου κανονικά οι σύλλογοι των σχολικών μονάδων εκπροσωπούνται με μέλη τους που έχουν εκλεγεί στην αντίστοιχη γενική τους συνέλευση, πραγματοποιείται στις 6.00 μ.μ. την Τετάρτη στην αίθουσα εκδηλώσεων των 3ου και 8ου δημοτικών σχολείων Χίου.

Εντύπωση δημιουργεί πάντως το γεγονός ότι επιλέχθηκε ως χώρος για τη γενική συνέλευση η αίθουσα εκδηλώσεων των δύο συγκεκριμένων σχολείων, αντί ο Οίκος Χίου Διδασκάλου όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια. Ελπίζουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη συζήτηση που επικράτησε μεταξύ γονιών στα συγκεκριμένα δημοτικά σχολεία για το αν θα επιλεγούν και τα σχολεία στο Βουνάκι, όπως είναι γνωστά, για να φιλοξενήσουν τις απογευματινές ώρες παιδιά προσφύγων.

ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Πυλιώτης

 

σχόλια