ΔΡΑΣΕΙΣ

29ο Σεμινάριο Κατάρτισης Διερμηνέων από τη ΜΕΤΑδράση

Ζητούνται άτομα που να γνωρίζουν πολύ καλά Ελληνικά και μια ή περισσότερες από τις παρακάτω γλώσσες, για να παρακολουθήσουν Δωρεάν Σεμινάριο Κατάρτισης Διερμηνέων με προοπτική συνεργασίας.

 

Για συνεργασία στην Αθήνα ζητούνται οι γλώσσες:

Κινέζικα, Μπενγκάλι, Ουρντού/Παντζαμπί, Αραβικά, Παστό, Ταμίλ, Γουολόφ, Γεωργιανά, Σομάλι, Κιρμαντζί, Αρμενικά, Σουαχίλι, Ινδονησιακά

 

Για συνεργασία στη Θεσσαλονίκη ζητούνται οι γλώσσες:

Ουρντού/Παντζαμπί, Γεωργιανά, Μπενγκάλι, Αγγλικά & Γαλλικά

Σημ.: Για τις γλώσσες Αγγλικά και Γαλλικά ζητούνται άτομα που να μιλούν και τις δύο γλώσσες και είναι απαραίτητη η γνώση τους σε επίπεδο μητρικής.

 

Για συνεργασία στη Σάμο, Χίο, Λέσβο, Ορεστιάδα ή Ρόδο ζητούνται οι γλώσσες:

Αραβικά, Φαρσί/Νταρί

(Στην περίπτωση αυτή, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την Οργάνωση για να διευθετηθεί το θέμα υποβολής της αίτησής σας)

 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επισκεφθούν τα γραφεία μας για να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής και να λάβουν επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της οργάνωσης, την εκπαίδευση και τις προοπτικές συνεργασίας.

Θα ακολουθήσει διαδικασία επιλογής και όσοι επιλεγούν θα παρακολουθήσουν δωρεάν το δεκαήμερο σεμινάριο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στα μέσα Ιουλίου, με την ολοκλήρωση του οποίου θα γίνουν γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

 

Για υποβολή αιτήσεων στην Αθήνα:

ΜΕΤΑδραση, Θεσπρωτίας 8, Κολωνός, 1ος όροφος (σταθμός μετρό "Σταθμός Λαρίσης")

Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά προτίμηση τις ώρες 13:00 - 16:00

τηλέφωνα: 210 5147 423210 5138 404

email: metadrasi@gmail.com

 

Για υποβολή αιτήσεων στη Θεσσαλονίκη:

Πτολεμαίων 35 & Συγγρού (ΑΡΣΙΣ)

Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 15:00-17:00

τηλέφωνο: 6975843591 (μπορείτε να καλείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 17:00)

email: gontovou.metadrasi@gmail.com

 

Για υποβολή αιτήσεων από άλλες πόλεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την οργάνωση τηλεφωνικά στα 210 5147 423 και 210 5138 404.

 

Παρατηρήσεις:

Αν δεν επικοινωνήσουμε μαζί σας αυτό θα σημαίνει ότι δεν έχετε επιλεγεί για συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο. Η αίτησή σας σε αυτήν την περίπτωση θα παραμείνει στο αρχείο και θα επανεξεταστεί σε επόμενο σεμινάριο.

 

http://www.metadrasi.org/newsentry/entry60

σχόλια