All News

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, τίμησε μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Αίγινας

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ με αναμνηστικό δίπλωμα τίμησε τρεις μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Αίγινας για τη συμμετοχή τους στον 22ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τους Πρόσφυγες με θέμα: "Ένα σπίτι μακριά από το σπίτι", καθώς και για την υποστήριξη τους από τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. 

Οι μαθήτριες Ιζαμπέλα Κόστερ, Νταϊάνα Γκιόνη και Ανδρονίκη Μιχαήλ, στα πλαίσια του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής και έχοντας τα κατάλληλα ερεθίσματα και την παρότρυνση της καθηγήτριας τους κ. Ρόδη Λεμονιάς, ευαισθητοποιήθηκαν και αξιοποίησαν τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, ετοιμάζοντας ένα βίντεο για ένα σοβαρό κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα της εποχής μας, όπως είναι το προσφυγικό.

Με την εργασία τους συμμετείχαν στον 22ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τους Πρόσφυγες. Στον διαγωνισμό φέτος συμμετείχαν πάνω από δύο χιλιάδες μαθητές από όλη την Ελλάδα, με πρωτότυπες και πολύ αξιόλογες συμμετοχές, αποδεικνύοντας την ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα προσφύγων.

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου Αίγινας ευχαριστούν και συγχαίρουν τις τρεις μαθήτριες για την αξιόλογη προσπάθεια τους και τους εύχονται καλή πρόοδο. Ο διευθυντής 
Μπήτρος Γεώργιος, και η  υποδιευθύντρια του σχολείου Πετρίτου Νεκταρία, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

ΠΗΓΗ: AIGINAPORTAL.GR

σχόλια